ontwerp-zonder-titel-19

Wifi en Elektra

Hier zijn enkele details over onze wifi- en elektravoorzieningen:

Wifi:
Op het gehele terrein van Ostana bieden we uitstekende wifi aan, zodat u altijd verbonden kunt blijven met internet. Of u nu van plan bent om te werken, te ontspannen of gewoon verbonden te blijven met het thuisfront, uw e-mails wilt checken, foto's wilt delen of gewoon wilt ontspannen met uw favoriete online content, onze snelle en betrouwbare wifi staat tot uw beschikking.

Elektravoorzieningen:
Onze gastenplekken beschikken over 4 ampère stroom, wat voldoende is voor het opladen van elektronische apparaten en andere kampeergereedschappen. Hoewel dit voldoende is voor basisbehoeften, is het goed om te weten dat het geen overvloedige hoeveelheid is. We adviseren onze gasten om bewust om te gaan met het gebruik van elektrische apparaten en niet alles tegelijkertijd aan te zetten. Mocht de stroom onverhoopt uitvallen, dan hebben gasten de mogelijkheid om dit zelf weer aan te zetten in de stroomkast, wat het gemakkelijk maakt om eventuele onderbrekingen snel te verhelpen.

Als aanvulling op onze elektravoorzieningen willen we graag benadrukken dat Ostana zich ook inzet voor duurzaamheid en zelfvoorzienendheid. Maakt u dus graag gebruik van zonnepanelen, wat niet alleen milieuvriendelijk is maar ook bijdraagt aan de mogelijkheden om zelfvoorzienend te zijn. Door gebruik te maken van zonne-energie dragen we bij aan een groenere toekomst en verminderen we onze ecologische footprint. We moedigen onze gasten aan om zich bewust te zijn van hun energieverbruik en te genieten van het feit dat zij deelnemen aan een duurzaam verblijf te midden van de prachtige natuurlijke omgeving van Ostana.

 

sport-en-spel-2
sport-en-spel

Naturistenvereniging Ostana

 
Oude Buurserdijk 201
7546 PS   Enschede   
Nederland
 
+31 (0)53 428 27 23
 
ofni.[antispam].@ostana.nl
https://www.ostana.nl
 
NL25RABO0156078813
kvk:40073009
btw:NL005815411B01

Route

Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?