2 7

Servicefaciliteiten

Bij Ostana bieden we uitstekende service en faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Hier zijn enkele van onze voorzieningen:

Informatiebalie:
Onze vriendelijke vrijwilligers staan altijd klaar om u te helpen met al uw vragen. Of het nu gaat om lokale aanbevelingen, activiteiten op het terrein of praktische informatie, wij zijn er om u van dienst te zijn.

Toeristische informatie via de Ostana App:
Ontdek de prachtige omgeving en het terrein met behulp van onze handige app met toeristische informatie en nog veel meer! De Ostana App is uw digitale gids voor alles wat Ostana te bieden heeft.

Parkeermogelijkheden:
Geniet van ruime parkeergelegenheid voor uw voertuig, zodat u gemakkelijk kunt parkeren en ontspannen.

Fietsenstalling:
Voor degenen die de omgeving per fiets willen verkennen, bieden we een veilige fietsenstalling voor het gemak van onze gasten.

Motorstalling:
Speciale voorzieningen zijn beschikbaar voor motorrijders, zodat uw geliefde motorfiets veilig en goed ondergebracht is.

Recreatieruimte "De Keet":
Een gezellige plek om te ontspannen en nieuwe vrienden te ontmoeten. Geniet van de informele sfeer van De Keet, waar gezelligheid centraal staat.

Koelkasten en diepvriezers:
Bewaar bederfelijke producten veilig in onze koelkasten en diepvriezers. Let op: geen brood of ijs in de vriezer leggen.

Boekenuitleen:
Leen een boek uit onze collectie en ontspan met een goed verhaal. Breng het boek na gebruik eenvoudig weer terug zodat ook andere gasten ervan kunnen genieten.

Open haard:
Geniet van gezellige avonden rond de open haard. Een perfecte plek om te ontspannen na een dag vol avontuur op Ostana.

Wij streven ernaar om uw verblijf bij Ostana zo comfortabel en plezierig mogelijk te maken. Aarzel niet om gebruik te maken van onze voorzieningen en vraag onze vriendelijke vrijwilligers om hulp als dat nodig is. We kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Zithoek
2 6

Naturistenvereniging Ostana

 
Oude Buurserdijk 201
7546 PS   Enschede   
Nederland
 
+31 (0)53 428 27 23
 
ofni.[antispam].@ostana.nl
https://www.ostana.nl
 
NL25RABO0156078813
kvk:40073009
btw:NL005815411B01

Route

Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?