3 15

Kindvriendelijk

Bij Ostana, ontdekken kinderen een waar speelparadijs te midden van de natuurpracht. Het hoogtepunt is onze zwemvijver met zandstrand, waar de allerkleinsten veilig kunnen spelen in een speciaal afgezet gedeelte. Hier vinden ze het perfecte strandavontuur, omringd door het verkwikkende water van de vijver.

Naast de zwemvijver bieden we een scala aan speelvoorzieningen voor kinderen van alle leeftijden. Van schommels en een ingegraven trampoline tot een klimtoestel met glijbaan, diverse sport- en spel mogelijkheden en skelters. Hier kunnen kinderen naar hartenlust ravotten en hun energie kwijt.

Bij Ostana hebben we geen traditioneel animatieteam, maar tijdens de vakanties organiseren we allerlei leuke activiteiten. Een jaarlijks terugkerend hoogtepunt is de beruchte "feestweek", elk jaar met een ander thema en boordevol activiteiten speciaal voor de jeugd.

Speciaal voor de oudere jeugd hebben we 't Blaagnhoes, het jeugdhonk voor jongeren van 12 tot en met 18 jaar. Hier kunnen ze overdag ontspannen en chillen. Jongere kinderen zijn met toestemming van ouders en de jeugd ook welkom, maar de tieners hebben de mogelijkheid om het jeugdhonk voor zichzelf te hebben wanneer ze dat willen.

Voor de jonge kampeerders van 12 tot 18 jaar is er een grasveldje bij 't Blaagnhoes waar ze hun tent kunnen opzetten. Zo hebben ze een eigen plekje om te verblijven en samen te genieten van de Ostana-ervaring.

In De Keet hebben we ook een speciale kinderhoek, ingericht vóór en dóór de kinderen van Ostana. Ze hebben meegedacht over de knutselspullen, speelgoed en spelletjes die in de kasten staan. Na het spelen zorgen de kinderen, samen met hun ouders, ervoor dat de kinderhoek weer keurig wordt opgeruimd. Op deze manier wordt spelen in De Keet een nog groter feest.

Belangrijk om te vermelden is dat we begrijpen dat kinderen op een bepaalde leeftijd wellicht "eventjes" niet bloot willen gaan. Bij Ostana respecteren we de wensen en behoeften van alle leden, inclusief de jongste gasten.

10 7
13 7

Naturistenvereniging Ostana

 
Oude Buurserdijk 201
7546 PS   Enschede   
Nederland
 
+31 (0)53 428 27 23
 
ofni.[antispam].@ostana.nl
https://www.ostana.nl
 
NL25RABO0156078813
kvk:40073009
btw:NL005815411B01

Route

Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?