2 16

Animatie-en-Activiteiten

De kracht van onze vereniging ligt in de levendigheid van onze leden. Bij ons vind je geen traditioneel animatieteam, maar desondanks organiseren we tal van activiteiten waar iedereen van harte welkom is. Deelname  is geheel vrijblijvend; het is een uitnodiging, nooit een verplichting. Onze activiteiten bieden een leuke gelegenheid om medegasten en leden te ontmoeten, maar voel je vrij om te kiezen voor datgene wat het beste bij jou past.

Onze ontmoetingsplek, "De Keet", is het kloppend hart van onze vereniging. Hier is altijd ruimte voor een gezellig spelletje, het stoken van de haard, een potje tafelvoetbal of gewoon het lezen van een goed boek.

Op vrijdagavond, bij mooi weer en voldoende animo, staat er om 18.00 uur een voorverwarmde BBQ klaar. Wij zorgen voor de brandstof en het vuur en iedereen neemt zijn eigen eten mee, ook is de bar dan geopend. Ook 's morgens om 10.30 uur ben je van harte welkom voor een gratis kopje koffie of thee in of voor De Keet. 

Eén week per jaar staat Ostana op zijn kop en vieren we 7 dagen lang feest! Elke dag zijn er activiteiten rond een specifiek thema, variërend van zang en spel tot knutselen en speuren. Een gevarieerd programma voor jong en oud, en deelname is geheel gratis. 

In de zomer organiseren we ook een muziekquiz en een pubquiz, waar iedereen zijn kennis kan testen en plezier kan hebben.

Pannetje Pannetje is een uniek idee waar eenvoud de sleutel is. Kook je eigen eten, neem het mee naar De Keet en deel je pannetje met een ander. Samen vullen we een buffet met zelfgemaakte lekkernijen, die we gezamenlijk opeten.

Gedurende het hoogseizoen wordt elke zaterdag de sauna gestookt, waar je heerlijk kunt ontspannen. Na afloop kan je afkoelen in ons dompelbad of zwemmen in de vijver. In de winter is de sauna alleen op de eerste zaterdag van de maand geopend, waarvoor we een kleine bijdrage vragen.

Natuurlijk is er ook ruimte voor spontane activiteiten, vooral in het hoogseizoen. De sociale activiteiten op Ostana zijn bedoeld voor alle leden en gasten. Als je zelf een activiteit wilt organiseren, meld het dan aan bij de activiteitencoördinator. Samen maken we van Ostana een plek vol gezelligheid en samenzijn.

11 7
8 9

Naturistenvereniging Ostana

 
Oude Buurserdijk 201
7546 PS   Enschede   
Nederland
 
+31 (0)53 428 27 23
 
ofni.[antispam].@ostana.nl
https://www.ostana.nl
 
NL25RABO0156078813
kvk:40073009
btw:NL005815411B01

Route

Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?