ontwerp-zonder-titel-22
blootkompas-awards-medaille-brons-vereniging

Welkom op Ostana

Als naturistenvereniging staan we voor een warme, gastvrije omgeving waarin onze leden de schoonheid van naakt recreëren in harmonie met de natuur kunnen ervaren. 

Bij ons vind je een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die gedreven zijn door respect, zelfacceptatie en de wens om de voordelen van naakt recreëren te delen. Onze faciliteiten zijn zorgvuldig ontworpen om naakt recreëren comfortabel en plezierig te maken. Of het nu gaat om een verfrissende zwemvijver, ontspannende sauna of schilderachtige natuur, ons terrein biedt een scala aan mogelijkheden.

Wij geloven in het bevorderen van een respectvolle en inclusieve sfeer waarin lichaamspositiviteit hoog in het vaandel staat. Voel je vrij om jezelf te zijn, omringd door de pracht van de natuur. 

Ruimte en Comfort

De natuurlijke schoonheid rond Naturistenvereniging Ostana in Twente is werkelijk adembenemend. Niet alleen biedt ons terrein volop mogelijkheden voor ontspanning, ook de omliggende natuur heeft veel te bieden.

Met natuurgebieden zoals het Witteveen, het Buurserzand, het Haaksbergerveen en de natuurreservaten net over de grens in Duitsland, zijn de mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten vrijwel eindeloos.

Voor degenen die van cultuur, culinaire ontdekkingen en actieve recreatie houden, is Enschede en omgeving een ware schatkist. Hier vind je een diversiteit aan mogelijkheden om je vrije tijd door te brengen.

En als je een liefhebber bent van vissen, surfen, waterskiën of kanoën, kun je je hart ophalen in het nabijgelegen recreatiegebied de Rutbeek. Vogelaars en natuurfotografen zullen waarschijnlijk tijd te kort komen om al het bijzondere wildlife en de prachtige natuur vast te leggen.

Kortom, de omgeving van Ostana biedt voor ieder wat wils, de mogelijkheden zijn eindeloos om te genieten van zowel de rustige schoonheid van de natuur als de bruisende activiteiten in de regio.

ostana-collage
kinderen-635-x-635

Kindvriendelijk

Wat je bij Ostana vindt, is een plek waar zowel jij als je kinderen de natuur op een bijzondere manier kunnen ontdekken. Hier is vies worden een kunst, en avontuur beleven de norm. 

Ons groene terrein biedt volop mogelijkheden, van een zwemvijver om in te spelen, zandstrand om in te graven, bloemen en beestjes om te bestuderen, tot een knutselhoek om in te knippen en plakken.

Bovendien staat er jaarlijks een feestweek op het programma vol activiteiten voor kinderen, waarbij ouders van harte welkom zijn om mee te doen. Maar ook buiten die week organiseren we met regelmaat activiteiten. Bij onze activiteiten staat samen plezier maken centraal, ouders zijn net zo betrokken als de kinderen.

Kortom, Ostana is de ideale plek voor kinderen om zich vrij en veilig te voelen in de natuur. En wij begrijpen het, als de kinderen op een bepaalde leeftijd "eventjes" niet bloot gaan. We zien ernaar uit om jullie te verwelkomen voor onvergetelijke momenten op Ostana!

Naturistenvereniging Ostana

 
Oude Buurserdijk 201
7546 PS   Enschede   
Nederland
 
+31 (0)53 428 27 23
 
ofni.[antispam].@ostana.nl
https://www.ostana.nl
 
NL25RABO0156078813
kvk:40073009
btw:NL005815411B01

Route

Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?