Wij zijn als naturistenvereniging aangesloten bij NFN Open & Bloot

Wij voldoen aan het Prettig Bloot label dit houd in:

Wij verwelkomen iedereen met een geldige NFN-jaarkaart (digitaal of papier) i.c.m. een geldig ID-bewijs, tenzij zij zich onacceptabel gedragen. Wij hebben respect voor ieders individuele beleving en keuzes ten aanzien van naaktrecreatie, op voorwaarde dat mensen respect voor elkaar hebben en geen last bij elkaar veroorzaken.

Wij laten onze gasten duidelijk weten waar bloot gewenst is (bijv. strand, zwembad, sportvoorzieningen) en waar juist niet (bijv. winkel, restaurant). Wij streven een vriendelijke en respectvolle sfeer op onze locatie na en spreken iedereen die deze sfeer verstoort daarop aan. Gasten die (relatief) onbekend zijn met naaktrecreatie heten wij van harte welkom. We maken hen op een behulpzame en coulante manier wegwijs.

Wij motiveren onze gasten vriendelijk om in principe bloot te recreëren op de locatie als het weer en de omstandigheden hiervoor geschikt zijn.

Wij motiveren jongeren op een vriendelijke, coulante manier om bloot te recreëren. Hierbij houden we rekening met de gevoeligheden en levensfase van opgroeiende kinderen en accepteren we dat de pubertijd en in het openbaar bloot zijn niet altijd samen gaan.

Wij houden rekening met onze omgeving en zetten ons in om de natuur te behouden door naar vermogen op een ecologische en verantwoorde manier om te gaan met energieverbruik, waterverbruik en afvalverwerking.

digitaal-pb-label-2024
19 3

NFN Open & Bloot is hét informatieplatform en dé belangenbehartiger voor naaktrecreërend Nederland. Wij zijn als vereniging aangesloten bij NFN. Dit houdt in dat NFN het bestuur van de vereniging ondersteunt, we gebruik kunnen maken van collectieve verzekeringen, de verenigingen ontvangen de NFN-jaarkaart voor hun leden en we volgen het veiligheidsprotocol. Ook organiseert NFN de Open dag, de Verenigingskamer en workshops voor bestuurders. Lees hier meer over op: https://nfn.nl/informatie-besturen-naturistenverenigingen. 

Verenigingsleden en NFN

Leden van aangesloten verenigingen kunnen alleen lid zijn van NFN door zelf een (rechtstreeks) NFN-lidmaatschap af te sluiten. Alleen rechtstreekste NFN-leden ontvangen vier magazines per jaar, ledenvoordeel en korting in webshop. Zie ook https://nfn.nl/verenigingsleden-en-nfn/

De NFN-jaarkaart

Alle volwassen leden van onze vereniging ontvangen de NFN-jaarkaart met INF-zegel. Deze jaarkaart is geen ledenpas van NFN, maar een belangrijk middel om het veiligheidsprotocol uit te voeren. Hierin hebben wij afspraken vastgelegd over hoe om te gaan met meldingen van ongewenst gedrag. Het doel hiervan is om dit ongewenste gedrag te voorkomen en/of tegen te gaan. In uiterste gevallen zorgen we ervoor dat een pleger van ernstig ongewenst gedrag zijn NFN-jaarkaart wordt ingenomen en geen toegang meer krijgt tot de georganiseerde naaktrecreatie. 

De NFN-jaarkaart voor verenigingsleden geeft óók toegang tot (internationale) evenementen en blootlocaties maar geen ledenvoordeel en korting in de NFN-webshop.

 

 Naturistenvereniging Ostana

 
Oude Buurserdijk 201
7546 PS   Enschede   
Nederland
 
+31 (0)53 428 27 23
 
ofni.[antispam].@ostana.nl
https://www.ostana.nl
 
NL25RABO0156078813
kvk:40073009
btw:NL005815411B01

Route

Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?