ontwerp-zonder-titel-53

Sport en Spel

Op Ostana komt sport en spel tot leven in een bruisende mix van activiteiten voor alle leeftijden. Ons terrein biedt een scala aan mogelijkheden, waaronder een volleybalveld voor energieke wedstrijdjes onder de stralende zon. Voor wie de voorkeur geeft aan een meer ontspannen sfeer, is er een jeu de boules-baan waar strategie en precisie samenkomen in een gezellige setting.

Maar dat is nog niet alles. Speciaal ingerichte bakken met diverse spellen, zoals  schaak en mega Jenga, voegen een extra dimensie toe aan het speelplezier. Het levensgrote schaakspel daagt uit tot strategisch denken op een grootschalig speelveld, terwijl mega Jenga een spannende uitdaging biedt om de toren te bouwen zonder instortingsgevaar.

Voor een lichtere fysieke activiteit zijn er faciliteiten zoals tafeltennis  beschikbaar. En laten we de kleintjes niet vergeten – onze speeltuin staat garant voor uren speelplezier en vrolijk gelach.

Of je nu deelneemt aan georganiseerde toernooien, informele potjes speelt of gewoon geniet van het kijkplezier, op Ostana omring je jezelf met een diversiteit aan sport- en spelopties.  Er is altijd wel iets te doen voor iedereen, ongeacht de leeftijd. Ontdek de vreugde van sport en spel te midden van de prachtige omgeving van Ostana.

Schaak
2 14

Naturistenvereniging Ostana

 
Oude Buurserdijk 201
7546 PS   Enschede   
Nederland
 
+31 (0)53 428 27 23
 
ofni.[antispam].@ostana.nl
https://www.ostana.nl
 
NL25RABO0156078813
kvk:40073009
btw:NL005815411B01

Route

Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?