6 13

Veiligheid

Bij Ostana staat veiligheid hoog in het vaandel, en we streven ernaar om een omgeving te bieden waar iedereen met een gerust hart van het naturisme kan genieten. Hier zijn enkele aspecten van veiligheid die we koesteren:

Beheer:Het beheer heeft te allen tijde de volledige zeggenschap over het terrein en de activiteiten die daar plaatsvinden. Dit betekent dat het beheer het recht heeft om instructies te geven, toegang te verlenen of te weigeren, en maatregelen te nemen om de veiligheid en de orde te handhaven. Iedereen die zich op het terrein bevindt, dient zich te houden aan de regels en richtlijnen van het beheer. Als u vragen of problemen heeft, kunt u altijd bij het beheer terecht. Wij staan voor u klaar om u te helpen.

Respect voor de naturistische principes: Veiligheid in het naturisme gaat verder dan fysieke aspecten; het omvat ook respect voor elkaars privacy en comfort. Ostana creëert een omgeving waarin iedereen zich op zijn gemak voelt en waarin de naturistische waarden worden gerespecteerd. We vragen al onze leden en gasten om bij te dragen aan deze open en respectvolle sfeer.

Fotograveren: Indien je van plan bent om foto's of video's te maken op ons terrein, verzoeken wij je vriendelijk om dit vooraf te bespreken met de beheerder. Dit doen we om de privacy van al onze gasten te waarborgen en ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak kan voelen. Bovendien is in alle gevallen toestemming vereist van de personen die in beeld worden gebracht. In het geval van minderjarigen is toestemming van hun ouders noodzakelijk.Tijdens evenementen op het terrein is het niet toegestaan om zelf foto's en/of video-opnames te maken. Indien gewenst zal er een "Ostana-fotograaf," herkenbaar aan een medaille, aanwezig zijn om alles vast te leggen. Als je bezwaar hebt tegen het feit dat jij (of een van je kinderen) op de foto/video komt, geef dit dan vooraf aan, bij voorkeur bij de fotograaf. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, dan zullen wij deze opnames onmiddellijk verwijderen en vernietigen.

Veiligheid ten aanzien van kinderen: De veiligheid van kinderen heeft onze hoogste prioriteit. Ons terrein is zo ontworpen dat kinderen veilig kunnen spelen, ook rond de zwemvijver waar speciale zones zijn afgebakend voor de allerkleinsten. We vragen ouders wel om een waakzaam oog te houden op hun kinderen en ervoor te zorgen dat ze zich nooit alleen bij de zwemvijver bevinden zonder diploma.

EHBO-voorzieningen: Ons streven naar veiligheid omvat ook medische hulp. Op Ostana hebben we gekwalificeerde EHBO'ers, evenals een beschikbare AED (Automatische Externe Defibrillator). Daarnaast vindt u pleisters in de sanitair gebouwen voor kleine verwondingen, en in de hal van De Keet staat een verbandkoffer voor meer uitgebreide medische behoeften. Ingeval van nood bel altijd 112.

Veiligheid van persoonlijke eigendommen:
Ostana is een gemeenschap gebaseerd op respect, en we waarderen de persoonlijke eigendommen van elk lid en elke gast. Hoewel we een open en vertrouwde sfeer hebben, adviseren we iedereen om voorzichtig te zijn met hun persoonlijke spullen en waardevolle bezittingen. 

Videobewaking bij de poort:Om de veiligheid van ons terrein te waarborgen, maken we gebruik van videobewaking bij de poort. Deze maatregel draagt bij aan het handhaven van een veilige omgeving voor al onze leden en gasten. We benadrukken echter dat deze videobewaking is ingesteld om specifieke toegangspunten te bewaken en niet is gericht op inbreuk op privacy.

We blijven ons inzetten voor het handhaven van een veilige, gastvrije en respectvolle omgeving op Ostana, waar iedereen kan genieten van het naturisme in harmonie met de natuur en met elkaar. Mocht u vragen hebben over veiligheidskwesties of aanvullende maatregelen, aarzel dan niet om contact op te nemen met beheer. Uw veiligheid is onze prioriteit.

 

Zie ook onze algemene voorwaarden

17 3
16 3

Naturistenvereniging Ostana

 
Oude Buurserdijk 201
7546 PS   Enschede   
Nederland
 
+31 (0)53 428 27 23
 
ofni.[antispam].@ostana.nl
https://www.ostana.nl
 
NL25RABO0156078813
kvk:40073009
btw:NL005815411B01

Route

Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?