ontwerp-zonder-titel-22
veiligheid

Lid worden?

Zou jij ook willen genieten van de rust en stilte op Ostana? Word dan nu lid van onze gezellige vereniging! Als lid heb je de mogelijkheid om voordelig te kamperen, of zelfs in aanmerking te komen voor een seizoensplek of vaste plek. Daarnaast draag je als lid bij aan de gezelligheid en het onderhoud van ons mooie terrein. Samen zorgen we ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat iedereen kan genieten van onze prachtige locatie.

Als lid van Ostana bepaal je zelf wat bij jou past en waar je aan wilt bijdragen. Zo zijn we altijd op zoek naar handige klussers, organisatietalenten, gastvrouwen en -heren, financiële administrateurs en nog veel meer! Of je nu een ervaren loodgieter bent of juist meer feeling hebt met de boekhouding, er is altijd iets te doen op Ostana.

Dus, ben jij op zoek naar een gezellige vereniging waar je kunt genieten van de natuur en leuke activiteiten samen met anderen? Meld je dan nu aan als lid via de ledenadministratie of stuur een e-mail om je in te schrijven voor een plek op ons terrein. Wij kijken uit naar jouw komst!

 

Naturistenvereniging Ostana

 
Oude Buurserdijk 201
7546 PS   Enschede   
Nederland
 
+31 (0)53 428 27 23
 
ofni.[antispam].@ostana.nl
https://www.ostana.nl
 
NL25RABO0156078813
kvk:40073009
btw:NL005815411B01

Route

Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?