Dagbezoek of proef kamperen

1 3

Dagbezoek 

Welkom bij Ostana, de plek waar naturisme en ontspanning samenkomen! Wist je dat je als lid van de Naturisten Federatie Nederland (NFN) van harte welkom bent voor een dagbezoek aan onze prachtige locatie? Maar dat is niet alles! Ook als je geen NFN-lid bent, bieden wij je de mogelijkheid om kennis te maken met het naturisme.

Voor dagbezoek kun je gewoon langs komen; reserveren is niet nodig. Meld je bij de poort, waar de dienstdoende beheerder je zal ontvangen. Vergeet niet je NFN-kaart of ID-kaart mee te nemen als je Ostana bezoekt.

Proef Kamperen

Twijfel je of een naturistisch verenigingsterrein iets voor jou is? Kom dan gerust proefkamperen en ontdek zelf of het je bevalt! Ervaar de gastvrije sfeer, geniet van de natuurlijke omgeving en maak kennis met de ontspannen levensstijl. Het is de perfecte gelegenheid om de unieke ambiance te ervaren en te beslissen of dit de plek is waar jij je thuis voelt. Voor proefkamperen (max 1 week) kun je eenvoudig online boeken via onze website. Vul bij het NFN-nummer "proef" in. We heten je van harte welkom om vrijblijvend de charme van ons terrein te ontdekken!

 

2 3
dagbezoek-600-x-200-px

Niet vergeten

Kom langs en geniet van een dagje zonnen aan het meer, ontspan in de sauna, of neem deel aan diverse activiteiten. Vergeet niet je zonnebrand, stoel, parasol, en alle andere benodigdheden voor een ontspannen dagje in de natuur.

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Ostana!

Naturistenvereniging Ostana

 
Oude Buurserdijk 201
7546 PS   Enschede   
Nederland
 
+31 (0)53 428 27 23
 
ofni.[antispam].@ostana.nl
https://www.ostana.nl
 
NL25RABO0156078813
kvk:40073009
btw:NL005815411B01

Route

Inloggen


Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?