Uit eten

* Ga met uw cursor over de foto, naast de kleine foto vind u de link naar het betreffende item.

 

  http://www.mamalivia.de/

Met stip op 1, veelvuldig aanbevolen door Ostanianen, een gezellig sfeervol restaurant met behulpzaam personeel en een gunstige prijs. Een ruime keus aan Italiaanse, Duitse en internationale gerechten.

 

  http://www.deburenboekelo.com

Ons sfeervolle eetcafe, zalen, muziekpodium én knus theater ligt in hartje Boekelo met gezellig buitenterras.

 

  http://www.buffalo-bill.nl/

Wanneer u ons restaurant instapt waant u zich in het wilde westen in de tijd dat Buffalo Bill, een van de meest ruige buffeljagers leefde. Een gezellige en relaxte sfeer waar u kunt genieten van onze uitgebreide keuze aan culinaire gerechten.Aan de houtskool waar het buffelvlees op klaar gemaakt werd is niet veel veranderd wanneer u naar onze grill in de open keuken van het restaurant kijkt. Bij ons kunt u heerlijk genieten van onze bekende spareribs, maar ook van een heerlijk stuk gegrilde visfilet. Tevens serveren wij op aanvraag vegetarische gerechten wij houden ook rekening met speciale wensen zoals bijvoorbeeld;glutenvrij,suikervrij of zoutloos.

 

  https://www.facebook.com/hooge.esch

Welkom bij Erve de Hooge Esch. Nostalgisch Pannenkoekenhuis, ambachtelijke kaasmakerij, speeltuin, catering / Partyservice, relatiepakketten. De lekkerste pannenkoeken vindt u ongetwijfeld in Buurse... In onze verbouwde koeienstal kunt u heerlijk genieten van ambachtelijk gebakken pannenkoeken, waarvoor wij voor u meer dan 35 combinaties hebben uitgezocht.

 

  www.haarmuehle.de

De "Haarmühle", is een tot ver over de grens bekende en geliefde uitspanning. Naast de 350 jaar oude watermolen en aan de oever van de kleine rivier de Aa is het er goed vertoeven.Dit restaurant staat in Alstätte (Dld), bij Buurse de grens over. Gelegen in een schitterende omgeving naast een prachtige watermolen. Voor kinderen is er een leuke speeltuin. Zomers is het een prachtig rustpunt voor wandelaar en/of fietsers en is er buiten een kiosk voor koffie, thee, diverse dranken en kleine gerechten.