Shoppen

 

 

  http://www.uitinenschede.nl

Enschede met oa. de weekmarkt, tientallen kooplui prijzen iedere dinsdag en zaterdag vol enthousiasme hun waren aan. Hun aanbod varieert van vers producten tot stoffen, bloemen, knopen, parfum en kleding. Iedere eerste zondag van de maand is er een themamarkt.De oude markt met vele gezellige terrasjes. In de zomermaanden is Enschede een bruisende stad.

 

  http://www.haaksbergen.nl

Haaksbergen heeft een klein winkelcentrum waar je  alles kunt vinden wat je nodig hebt. Ook is er een wereldwinkel te vinden.Bij de hema lekker ontbijten voor weinig. In de zomermaanden vinden hier vele leuke activiteiten plaats, oa. boekenmarkt, rommelmarkten en schaapscheerfeest. Elke woensdag van 8:30 - 12:30 uur vindt er in het centrum van Haaksbergen een warenmarkt plaats. Kom ook! Het is een zeer gezellige warenmarkt waar u de meest uiteenlopende dingen kunt kopen zoals, groente, fruit, kleding, kaas, vis, brood, etc. De markt is goed bereikbaar per auto.

 

   http://www.boekelo.info/

Boekelo heeft een bruisende winkelstraat met tal van winkels. Voor de dagelijkse benodigdheden is er een supermarkt, warme bakker en een echte slager. Ook is er een slijterij met proeflokaal, een sfeervolle woonwinkel, twee bloemenzaken annex cadeaushop, een modieuze dameskledingwinkel, twee kapsalons, een winkel met prachtig houten speelgoed, een rijwielzaak annex fietsenverhuur en een computershop. En natuurlijk is er de mogelijkheid om gezellig te borrelen of eten in de diverse cafés en restaurants of op de terrasjes.

 

  https://www.terhuurne.nl/NL/

Op zondag een vers broodje halen dat kan bij Ter Huurne Hollandmarkt dit is een grote winkel, een recreatieparkje en restaurant in één. Het is bovendien gratis te bezoeken! Het recreatiepark is te vinden op de grens met Duitsland. Bij de kinderen is de grote speeltuin favoriet. Ze wagen zich in de kabelbaan en suizen over het hele terrein. Of ze staan met beide benen op de grond en slaan een balletje op de midgetgolfbaan. Voor de grotere kinderen en de kleintjes is er wat te doen. De volwassenen komen natuurlijk voor de echte markt.

 

 http://www.geheimoverdegrens.nl/stad-en-cultuur/winkelen/

Ontdek elegante winkels en trendy zaakjes, slenter door gezellig drukke voetgangersgebieden en passages, geniet van de stijlvol en leuk ingerichte etalages - wat dacht u van een uitstapje naar het geheim over de grens om eens gezellig te winkelen? In onze regio's trekken de verschillende steden, waaronder Münster, Osnabrück en Nordhorn, met hun groot winkelaanbod veel bezoekers. In een schilderachtige sfeer van historische steden of in modern gestylde, nieuwe winkelcentra. Met een gevarieerd aanbod aan internationale topmerken, maar ook met producten uit de streek. Met vriendelijke bediening en deskundig advies. En dat vlak over de grens! http://www.grensbelevenis.nl/nl/winkelen/