Kinderen

 

 

  http://www.go-planet.nl/

Go Planet Parc in Enschede met indoor speeltuin, bowlingbanen, bioscoop, duikcentrum, karten, wokken met indoormidgetgolf, eetgelegenheid en een overdekte ijsbaan. Ook in de winter van alles te beleven.

 

  http://www.waarbeek.nl/

Een toffe dag voor het hele gezin bij de Waarbeek in Hengelo Voor een betaalbare prijs, kun je de hele dag genieten van de Botsauto's, de Hully Gully, de Calypso, de Rodelbaan, de Bungee Diver, de Toffe Twister en de antieke Zweefmolen. Je kunt ook lekker met de Zweefbanen hoog boven het water zoeven of vliegen in je eigen ufo in de Skyflyer. In de wintermaanden gesloten.

 

  http://www.forelderij.nl/

Zin in een vers visje op de wekelijkse BBQ, ga dan even langs bij: De Forelderij, dit is een forelvisserij inclusief rokerij. Er zijn drie forelvijvers waar naar hartelust gevist kan worden op zalmforel of regenboogforel. De forellen kunnen meteen na het vangen bereid worden. Ook is het mogelijk de gevangen vis in te ruilen voor een gerookte variant. Naast de visfaciliteiten is er ook een tuinderij met een fruit-, kruiden- en bloemenplukkerij en een groentetuin. In de groentetuin zijn diverse soorten onbespoten en seizoensgebonden groenten aanwezig. In de fruitplukkerij kunt u zelf uw fruitmand vullen.

 

  http://www.dewilder.nl/

Een regenachtige dag en toch zwemmen, dat kan bij De wilder. Waar zwemmen en plezier samen komen.

 

  http://www.geocaching.nl/index/

Iemand verstopt op een bijzondere plaats, meestal in de natuur, een waterdichte doos met daarin een logboek, en verder evt. een aantal leuke voorwerpen (om te ruilen). In de omgeving van Ostana zijn er vele verstopt. Tijdens elk seizoen te doen.

 

Hieronder een paar links die ook op een andere plek op deze site beschreven worden:

  http://www.museumbuurtspoorweg.nl/