Akties

NFN kortingsactie klik hier

Algemeen

Voor dag-gasten met E-Bikes hebben we gratis oplaadpunt.

Activiteiten
Kijk regelmatig in de agenda.

Spelweek 2018
29 jul - 5 aug
Met Ostana de boer op.
deboerop

Keurmerk highres 2014 2015 300x300

Jongeren

Ostana is voor kinderen een waar speelparadijs. Het paradepaardje is de zwemvijver incl. zandstrand, met voor de allerkleinsten een speciaal afgezet stuk zodat ze veilig op het strand en in de vijver kunnen spelen.


Schommelen bij het jeugdhonk

Verder zijn er o.a schommels, een trampoline (ingegraven) , een klimtoestel met glijbaan, diverse sportmogelijkheden, een speelbos en skelters. In “ De Keet” is een speciaal ingerichte kinder/knutselhoek, voor de grotere jeugd is er een jeugdhonk. Wij begrijpen als de kinderen op een bepaalde leeftijd "eventjes" niet bloot gaan.

Ostana heeft geen animatie-team, wel is er elk jaar de beruchte ” feestweek” met ieder jaar een ander thema. De feestweek staat bol van de activiteiten voor de jeugd met als afsluiting het open podium (voor jong en oud).

Naast deze week is tijdens het hele seizoen genoeg te doen, er ontstaan spontaan vele activiteiten, in de agenda worden de activiteiten bijgehouden. Ook op het mededelingenbord in " De Keet"  staan de spontaan georganiseerde activeiten.